Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Sarms: Een Nieuw Gezondheidsprobleem In Fitness En Bodybuilding

Sarms: Een Nieuw Gezondheidsprobleem In Fitness En Bodybuilding

Sarms: Een Nieuw Gezondheidsprobleem In Fitness En Bodybuilding

De regelgeving omtrent de verkoop van SARMs wordt echter steeds strikter, vooral in landen zoals de Verenigde Staten. Desondanks is het nog steeds mogelijk om SARMs on-line te vinden, zoals een snelle Google-zoekopdracht zal aantonen. Nutrobal (Ibutamoren MK677) – Hoewel het geen SARM is, wordt het vaak als zodanig verkocht. Het is een groeihormoon secretagoog dat bijdraagt aan de productie van groeihormoon en IGF-1. Het online aanschaffen van SARMs is een beslissing die door velen wordt genomen, elk met hun eigen redenen. Voor sommige bodybuilders is het een strategische keuze wanneer ze een plateau in hun coaching bereiken en op zoek zijn naar die further increase.

  • In 2008 plaatste de mondiale antidopingautoriteit WADA alle SARMs op de dopinglijst.
  • We zijn toegewijd aan het naleven van de hoogste wetenschappelijke en productienormen.
  • Hoewel er momenteel klinische onderzoeken plaatsvinden om hun veiligheid en effectiviteit te beoordelen, is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn en voorzichtig te zijn bij het overwegen van hun gebruik.

Ibutamoren is strikt genomen geen SARM, maar wordt wel als zodanig verkocht. Ik besteld al 2 jaar bij deze bedrijf en tot heden altijd mijn bestelling netjes optijd afgehandeld. De bedrijf kom mij betrouwbar over omdat jij het telefoonisch kan benaderen. Jammer dat er geen mogelijkheden is, om af en toe vraag of tips PCT by way of de website te krijgen.

Bewegen Is Goed Voor Alles

Veel producten die als SARMs worden verkocht, zijn in feite producten van de zwarte markt. Dit betekent dat er geen garantie is op de kwaliteit of de echtheid van het product. Foute etikettering en onjuiste ingrediënten zijn veelvoorkomende problemen.

Altijd Hoge Kwaliteit En Goede Service!!

Omdat het gaat om een nieuw probleem, en omdat de autoriteiten hun handen vol hebben aan het beschermen van de Europese consument, zijn er nog maar weinig van deze webwinkels uit de lucht gehaald. Maar tot die tijd ben je, als je op het internet gaat zoeken naar interessante supplementen, helemaal op je eigen gezonde verstand en beoordelingsvermogen aangewezen. Maar in de ‘supplementen’ waarover overheidsorganisaties en specialists van de supplementenindustrie zich zorgen maken zitten farmacologische stoffen.

Het gaat hierbij vooral om producten in capsulevorm, maar er zijn ook producten in druppelflesjes of poeders. Al deze preparaten zijn bedoeld voor oraal gebruik, en zouden volgens de producent enkele weken achtereen moeten worden ingenomen. In 2008 plaatste de mondiale antidopingautoriteit WADA alle SARMs op de dopinglijst. MK-677 (Ibutamore) Ibutamoren is een experimenteel middel dat de afgifte van groeihormoon kan stimuleren.

Vrouwen – Voor veel vrouwen bieden SARMs een veiliger alternatief dan steroïden, die bijwerkingen zoals virilisatie kunnen veroorzaken. Producten zoals Cardarine en Anabolicum zijn populair onder vrouwen vanwege hun vermogen om vetverlies te stimuleren, droge spiermassa te bevorderen, kracht te verbeteren en het weefsel te verzachten. Andarine (GSX-007 of S-4) – Bekend om het verhogen van kracht, kan Andarine ook droge spiermassa bevorderen en vetverlies stimuleren. Hoewel ze technisch gezien als ‘onderzoekschemicaliën’ mogen worden verkocht, betekent dit dat ze alleen legaal zijn voor wetenschappelijke en onderzoeksdoeleinden.

Stack Yk11, Testolone Rad140, Ibutamoren

Het onderzoek dat is uitgevoerd met proefpersonen suggereert echter dat het gebruik van SARM’s met dezelfde risico’s gepaard gaat als het gebruik van anabole steroïden. Van een aantal SARMs zijn in klinisch en zelfs in preklinisch onderzoek genoeg riskante eigenschappen aan het licht gekomen, die farmabedrijven ertoe aanzetten de ontwikkeling te staken. Hierboven noemden we al S‑4, een SARM die nachtblindheid kan veroorzaken [7]. Een andere stof die als SARM wordt verkocht en waarvan het onderzoek is stopgezet, is GW , dat in het circuit ook bekendheid geniet als Cardarine. Uit dieronderzoeken was gebleken dat deze stof de incidentie van een groot aantal vormen van kanker verhoogt [8]. Het humane equivalent van de doses waarbij deze bijwerking optreedt is de helft van de dosis die webwinkels gebruikers adviseren.

Share this post